​​​​​​​KARMA


​​​​​​​Efect decorativ texturat cu aspect metalic pentru finisaje interioare. Caracteristica principala a efectului este crearea unei atmosfere pretioase si confortabile cu reflexe cristaline. Este disponibil intr-o gama mare de nuante plecand de la cele 3 baze metalice.


​​​​​​​Bazele de colorare  sunt Argint, Aur sau Bronz. Plecand de la aceste baze se nuanteaza cu sistemul de colorare Colordeco si se obtin alte zeci de nuante. In final se pot adauga glitere de o anumita culoare sau multicolore pentru a obtine un efect deosebit.


​​​​​​​Karma este un efect frumos si accesibil, usor de aplicat si permite in functie de tehnica de pensulare, obtinerea unor efecte rafinate  de lumina diferite. Se poate aplica prin pensulare in mai multe directii sau intr-o singura directie, pe vertical sau oblic.


​​​​​​​Karma este practic, solid si rezistent​​​​​​​ in timp. Este ideal pentru spatii publice interioare, showroomuri, sali de conferinta, hoteluri, holuri. Este usor de intretinut, poate fi curatat cu o carpa uda, si se retuseaza usor in cazul unor reparatii la pereti. 

​​​​​​​

  • Karma-verde.jpg
  • Karma-argintiu.jpg
  • Karma-rame.jpg