​​​​​​​ANTICO


​​​​​​​​​​​​​​Pregatirea suprafetei: Suprafata suport trebuie sa fie curata, uscata si uniforma.   Suprafetele absorbante sau cele pe care s-au facut reparatii, se vor amorsa cu amorsa Nano de aderenta si fixare  diluata 1:1 cu apa. Se va aplica cu pensula sau trafaletul.


​​​​​​​Grunduirea suprafetei:

​​​​​​​Dupa amorsare se va aplica un strat sau doua de grund alb cu putere mare de acoprire Fondo Plus. Suprafata trebuie sa fie acoperita perfect si alba.

  

Aplicarea efectului: Efectul Antico se va aplica dupa uscarea completa a grundului, in doua straturi, folosind pensula speciala Pennello Karma. Pensula se va inmuia andanc in produs si se va pensula suprafata prin miscari  incrucisate iar in finalul cursei se va ridica pensula de pe suprafata traptat pentru a nu crea intreruperi bruste. Al doilea strat se va aplica la un interval de 4-6 ore dupa primul strat pentru a-i permite acestuia uscarea completa. 


Glittere: aplicarea de glittere iridescente pentru obtinerea unui efect colorat tridimensional se va face introducand glitterele in material ​​​​ul pregatit pentru cel de al doilea strat.

Materialul astfel pregatit trebuie aplicat in maxim 6 zile de la preparare.​ 


​​​​​​​

                               produs          dilutie      acoperire        uscare      culoare


 ​​​Grund              Fondoplus       10%       8-10mp/L        6-8h          alb


​​​​​​​ Strat de baza     Antico           nu           10mp/L          4-6h          CD


​​​​​​​​​​​​​​ Strat de baza     Antico           nu           10mp/L          4-6h          CD